my dearest

jag är en sådan där person som har väldigt udda fötter,  storlek 39 har jag och det låter kanske inte så illa. problemet är att jag har både höga vrister och breda fötter. kanske inte idealet för när man envisas om att köpa ytterligare ett par slip on vans som jag fick för mig att göra för en månad sedan. det hela slutade med att jag fick lämna in mina älskade nya skor hos skomakaren för jag insåg snabbt att jag hade glömt hur jävla ont det gjorde att töja dem själv. sagt och gjort, skorna blev perfekta efter att ha blivit lestade.
men så idag, skulle jag ta på mig mina älskade skor men fann dem inte. det var först när jag tittade ut i regnet som jag såg dem -utanför taket! genomblöta med varsin vattenpöl i vardera sko. det kanske inte låter så illa men faktumet att jag har cp-fötter gör det hela till ett stort problem. jag fick kämpa i en kvart med att få i en fot i skon eftersom de har krympt. om jag ändå visste om det var pappa eller pia som gjorde det.... 
så, just nu har jag på mig mina älskade skor och sitter med hårtorken i hopp om att de kommer torka innan jag somnar och att de inte kommer vara svåra att få på mig imorgon.

ljuspunkten på den panikfyllda kvällen var dock den här t-shirten som självklart är helt slut. det är inte min dag känner jag.

102738-5

violent reaction

102738-3


call me when you're sober

idag var en helt okej skoldag. började med tidningsjournalistik i morse och det är en av de få lektionerna som jag engagerar mig i. Efter en bra start på dagen gick det dock nedför, från att ha varit jättepigg blev jag nu redo för att gå till sängs. Koncentrationsförmågan försvann, munnen slutade att prata och jag var som en ande som bara var.
efter skolan gick jag först hem till mor och hämtade ett par t-shirtar som legat där i ett tag och min älskade röda luella-väska. vissa plagg klarar man sig inte utan och de som jag hämtade var sådana. hittade dock inte min famous stars and straps t-shirt från london så nu är jag i upplösningstillstånd. jag minns att jag hade den på gbg-kalaset under cky och när jag kom hem. minns också att mamma tänkte tvätta den men att jag kastade mig över henne när hon tänkte slänga in den i maskinen eftersom det är handtvätt. efter det går spåren bort. hjälp mig att hitta min fsas-t-shirt!
vi håller på och bygger om hemma vilket resulterar i att majoriteten av nedervåningen ser förskräcklig ut, antingen går man på betong, sten eller grus. och det ska vi leva med under en vecka till! föreställ er mig vakna på morgonen, gå och hämta grejer på nedervåningen och till min fasa möta ett hemskt underlag. jag slår ju halvt ihjäl mig varje gång. likaså när jag ska ner och dricka under natten.
har samhällsläxa tills imorgon och vad diverse partier gör för att vinna folks röster. det går an med en läxa men om politik? nej tack. jag skäms nästan att erkänna är oinsatt jag är inom sveriges politik. med det här sagt har jag dock fått lite mer inblick under kvällens gång då jag har sökt lite på diverse kvällstidningars hemsidor (mycket smidigare än att läsa i tidningar).

med det här sagt ska jag nu ner och ta ett glas vatten och titta på mina favoritprogram, jackass och viva la bam. tja!


i will follow you into the dark

andra dagen i skolan och jag är redan tillbaka till ruta ett. det är nu verkligheten har börjat komma ifatt en... inte längre någon slö dag som titt och tätt har uppstått under sommarens gång då man har kunnat ta det lugnt och softa framför tvn om så velat. nej, nu är det struktur som gäller. gå upp tidigt på mornarna, springa till bussen som jag alltid ändå tycks missa, halvsova under lektionerna och senare inse vilken total idiot jag är som inte koncentrerade mig eftersom jag alltid tycks vara panikslagen kvällen innan prov och inlämningar.
jag har sagt till alla i min omgivning att jag ska skärpa mig i år, att jag ska planera och vara fokuserad men ändå känner jag att det inte kommer gå vägen. jag tror att jag är för bekväm för det. det är så enkelt att planera och vara strukturerad men därefter brister det för mig, det hjälper inte att planera om man inte tar tag i det. gnistan finns inom mig någonstans men den har ännu inte börjar lysa igenom.

purdy2     purdy1

förövrigt så ligger dessa plagg högt på min önskelista.


RSS 2.0