Hysteri om hår

102738-36 
Måste verkligen beställa en klipptid och det med basta! Efter många hårfärgningar (säg en färg och jag har haft det) har jag låtit mitt hår vila. Nu är det mycket friskare men det fruktansvärda är att det för är en blandning mellan fem olika blonda (och gula) nyanser.
Ska troligtvis klippa snedlugg igen eftersom jag passade bättre i det än den spikraka luggen som jag har haft i höst.

Upptäckte idag att jag har varit medlem här i 100 dagar.

T-shirt: Famous Stars And Straps, London
Kofta: Gina Tricot

Dagens bästa: +44 - When Your Heart Stops Beating

Hemma från skolan

Vaknade imorse och hade panik över att jag inte kunde något till spanskaprovet. I kombination med det hade jag fruktansvärd huvudvärk så jag bestämde mig för att vara hemma och kurera mig och plugga.
Har inte kommit jättelångt med pluggandet men jag har skrivit alla glosorna på datorn vilket blev fem A4-sidor. Som sagt, många ord.

Var i stan igår för att köpa skorna som jag nämnde i det forna inlägget. De var slut och kommer inte in igen. Blev förkrossad. Någon som vet någon liknande sko, eller affär där de finns? Thaaanks.

Dagens bästa: Blink 182 - Not now

Skor, London och Miami Ink

102738-33

Är kär i dessa skorna som kommer från Vagabond och måste köpa dem imorgon. Billiga är de med, ynka 600kr.

Glömde av att skriva om den nya layouten i gårdagens inlägg. Den här må inte vara stunning men jag tycker om den. Jag blir glad av den eftersom det är behagliga färger och ett spännande mönster.

Slutade klockan 15 idag men trots det är hela dagen bortkastad. Kom hem - gick och duschade - tog på mig pyjamas - fördrivit tiden med att vandra i huset. Nu sitter jag här och har jätteångest över skolan. Harr så ofantligt mycket att göra fram tills jul att jag får ont i magen av tanken.

Har hunnit att kolla in all nödvändig information tills London. Ska troligtvis bo på Picadilly Backpackers Hotel. Sammanlagt går resan + boendet på drygt 1300 kronor. Snacka om billigt.

Miami Ink är min nya drog. Älskar tatueringar vilket resulterar i att jag älskar det programmet. Att de är snygga är såklart ett stort plus. Speciellt Ami och Yoji.

102738-34Dagens Bästa:  Queens Of The Stone Age - Go With The Flow














Jobb är slitsamt

Kommer för en liten kort stund sedan hem från jobbet. Är alldeles mör i hela kroppen och längtar efter att bara ta det lugnt i morgon. Tyvärr finns inte den möjligheten eftersom jag ska upp tidigt och jobba. Det blir tredje dagen i rad. Men, jag är trots allt ganska tacksam eftersom jag ska till London i februari. Ska shoppa och festa, har ju fyllt 18 och kommer in lagligt för en gångs skull. Hurray!

Jag drog med min pappa till Knalleland idag för att fråga lite om diverse abonnemang eftersom jag behöver ett nytt. Det billigaste hos tre lågt på 199kr/månad och om jag köper Sony Ericsson K8001 (eller något) kostar det drygt 350kr per månad. Jag är fortfarande skeptisk till att köpa en ny telefon eftersom min nuvarande fungerar fin fint. Aja, ska ner till stan i början av nästa vecka för att kolla upp fler erbjudanden. En sak är dock säker; jag är beroende av min telefon. Det känns som halva jag saknas.

 Dagens bästa: Placebo - Post Blue

Telefoner i all ära...

Jag har ingen bra relation med min mamma, nog sagt om det. Men idag reagerade jag på att jag inte kunde ringa från min mobil och nu visar det sig att hon har spärrat den så att jag varken kan ta emot eller ringa samtal. Hon överträffar alltid sig själv och jag har inte gjort henne någonting mer än att inte ta skit från henne.
Istället måste jag ner till 3 snarast möjligt för att skaffa en ny telefon. Det känns ganska onödigt att skaffa kontantkort till telefonen och sedan köpa en ny telefon där jag vill ha abonnemang. Av att ha sett marknadets utbud tycks inget passa mig i smaken. Det är tråkigt och jag är arg.

Försov mig imorse vilket resulterade i att jag hade en liten stund samhällskunskap samt matte där vi hade ett prov. Det var enklare än förväntat men jag hade nog behövt plugga för att komma upp i godkänt. Matte B tar kål på mig.
Idag har jag även tränat och varit i stan och köpt julklappar. Min tolvåriga lillebror Felix får två par kalsonger från JC och så har jag planerat att köpa något mer till honom. Therése, systra min, får bland annat ett jättefint halsband i form av en större nyckel i ett läderband. Till mig blev det ett par skyhöga partyskor som jag troligen kommer bryta fötterna i.

I skolan och pluggar

Sitter för tillfället i skolan och arbetar med en review om en äldre film baserad på Jane Austen's bok Northanger Abbey. Tyvärr har jag brist på inspiration och vet egentligen inte exakt vad jag tycker om den här filmen. Har dock skrivit en bit vilket känns bra, nu är det bara att fortsätta att kämpa!

Imorgon kommer lönen och snacka om att jag är glad. Eftersom jag ska beställa flygbiljett till London och klippa mig kommer det inte bli så mycket shopping för min del. Det mesta kommer att gå till julklappar men det är mysigt att köpa så det är fine with me.

Nu ska jag forstätta att plugga, wish me luck!

jag + ordning = kaos

Jag är i upplösningsförstånd. Har haft på känn under en veckas tid att mitt naturkunskapsblock som innehåller ytterst viktiga anteckningar om labbrapporter är puts väck. Har letat här hemma utan lycka och jag tror inte att det är i skolan. Okej om det endast vore jag som blev drabbad men även Emma drabbas av min klantighet. Inte nog med det, när jag letade efter blocket insåg jag att min ryggsäck är borta. Okej, den är väl inte så oerhört viktig men trots allt; en ryggsäck! Tänk om det låg viktiga saker där i, som mitt block?

Ikväll kommer Ugly Betty samt Grey's Anatomy, hoppas att det får mig lite mer i balans.

102738-30  102738-31

Ikea och Liseberg

Ny layout som jag känner mig sådär nöjd med. Vad tycker du, vad är bra respektive dåligt?

Jag åkte till Ikea och Liseberg igår med min syster och hennes pojkvän. Jag som inte hade några julkänslor innan dess, fick definitivt det igår. Både tack vare IKEAs julpyntning och hela stämningen på Liseberg. Ytterligare ett STORT plus var att spökhuset Gasten hade öppet på Liseberg. Therése var måttligt road av att behöva gå dit men det slutade att hon fick gå längst fram för att ett äldre par bangade (!) Som jag och Istvan skrattade. Men, för att vara ärlig hördes jag mest.

102738-27

102738-28

102738-25

102738-26

102738-29

Klänning: Gina Tricot
Jeans: Only
Mössa: H&M
Sjal: H&M
Jacka: H&M
Armband: H&M och Pandora
Skor: Vans

För övrigt har jag varit ute och övningskört två gånger (!) idag. Har insett att det inte är långt kvar tills min 18-årsdag den tredje februari så det är lägligt att ta tag i det. Passade på att göra ett teoriprov på Expressens hemsida där det gick mindre bra. 13/20 och då gick jag på ren logik. Lär nog behöva plugga till teoriprovet...

Nu ska jag lägga mig och läsa i min engelskabok. Ciao!


idol

felicia åkte ur och det gjorde mig lycklig. nästa som jag önskar ska lämna idol är erik. jag har från första sekunden haft svårt för både hans sång och attityd. markus är den som jag kan lita på i vått och torrt. att han är snygg är ju definitivt ett plus. idol fick mig även att gråta ikväll, när johans bror hade skickat en hälsning forsade tårarna på både mig och min syster ner. det var vackert!
efter idol kollade vi på den nya filmen om oliver twist som var oerhört bra! den var jobbig att se periodvis vilket och beror på att jag blir väldigt känslosam.

det är stor chans att jag ska till ikea med min syster och hennes pojkvän och sedermera åka till lisebergs julmarknad. hur som helst tror jag att det blir roligt.

för övrigt längtar jag tills om en vecka när lönen kommer så att jag kan shoppa ännu mer. tror dock att jag och therése ska beställa från asos imorgon.

dry your eyes mate

tre dagar i rad är jag fast vid TV:n, på tisdagar visas nämligen den nya och ack så bra, serien ugly betty. sedermera kommer grey's anatomy som jag är fäst vid. på onsdagar visas OC och en torsdag som den här kommer snart medium. med det här sagt är det relativt simpelt att dra slutsatsen att jag är besatt av TV:n och det stämmer. faktum är att jag spenderar mer tid där än vid datorn. dock är ingen ångest nödvändig eftersom jag gör allt i "rätt ordning" som min pappa brukar uttrycka sig. jag är i skolan, pluggar och tränar innan jag kan unna mig TV-tittande. kan inte påstå att det var så här förr men helt plötsligt har jag blivit oerhört motiverad gällande skolan och träningen, vilket jag även får cred för. thaaaanks!

annars så har jag tänkt att finslipa på min önskelista. jag har ganska svårt att komma på önskningar när det väl gäller så om du har några att erbjuda är det välkommet.
det jag har kommit fram till är dock tatueringar vilket aldrig blir av även om vad jag vet vad motivet ska vara. väskan från asos som jag har haft med i ett tidigare inlägg är en favorit, likaså tofflor därifrån. har även hittat ett armband som påminner om nicole richies på asos.
hittade precis den här och den är så jag. nu blev jag överlycklig!


go with the flow

uppdateringen har varit usel på sistone. beror mestadels på att jag har mycket att göra i skolan och helt enkelt inte har tid. förhoppningsvis kommer jag komma upp i takt som förr.
har nu fått reda på vad jag ligger på för betyg i tidningsjournalistik och det blev en positiv överraskning, ligger på gränsen mvg men fick ändå enbart vg. nu i efterhand önskar jag att min ambition på de första inlämningsuppgifterna hade varit högre, då hade jag garanterat fått mvg. känner dock att den här kursen har gett mig ofantligt mycket, mitt språk har utvecklats genom bättre formuleringar och ordval.

förutom plugg har jag dessutom hunnit gå ett par vändor i stan, lägger upp en bild senare på vad jag har införskaffat. nu måste jag gå, ska på kalas!

party

har varit lite seg på uppdateringar vilket beror dels på att johanna har varit här hela veckan och att jag inte haft någon inspiration.
igår var jag på halloween fest vilket resulterade i både det positiva och negativa. jag skämde ut mig rejält så alla vet vem jag är vid det här laget. lite smått ångest har jag även. det var trots allt mest roligt! (snygg var jag med)
ikväll ska jag festa igen men vet inte hur länge jag lär vara borta. ska i vilket fall som helst ha roligt!

för övrigt har jag köpt en silvrig väst från gina tricot som är dösnygg. ett nytt halsband är även införskaffat.

RSS 2.0