Gott nytt år!

Har fått konstiga utslag runt ögonen och det hjälper ändå inte av att jag har bytt smink så jag vet inte vad det beror på. Ska åka i väg och sola nu för  att se om det blir bättre då. 

Ikväll ska jag även fira in det nya året med massa vänner. Först ska tretton tjejer hem till Caroline och äta lite samt dricka gott. Sedermera ska några av oss vidare till en annan fest och vid tolvslaget har vi planerat att vara vid Vattentornet eftersom det är ett populärt ställe att fira in det nya året vid. Såvälunga som gamla med massa alkohol och raketer kommer att vara där.

Nej, nu ska jag åka. Pusshej

Fik och mys

102738-48

Sitter just nu med Amina på Stukcaféet och pillar lite med min nya dator. Konstigt nog kan jag inte öppna hotmail på den varken hemma eller här på Stuk, när jag däremot var hos Mac och frågade om det fungerade det när jag var uppkopplad mot deras nät. Usch och fy. 

Har blivit lite shopping både idag och igår. Lägger upp bilder på allt senare. Pussochhej 

Nostalgikänslor

Ligger i mina varma och mysiga säng med min Macbook i knät. Har redan hunnit döpa henne till Stella. 
Har drabbats av nostalgikänslor efter att ha hittat en CD-skiva som Malin gav mig i våras. Det är en period som jag kan sakna otroligt mycket. När jag tänker tillbaka på det var livet så bra men just då kändes det jättejobbigt. Det är konstigt att jag alltid tänker tillbaka och saknar istället för att ta tillvara på dagen. Ändring måste ske och det med basta!

Idag har jag och min syster varit och firat lite jul med mormor och morfar. Det var roligt att träffa dem, det sker allt för sällan. Ska försöka att ta mig tid att träffa dem mer.

Imorgon ska jag till stan och leta efter en snygg väska till Macbooken. Någon som har tips på modell/affär? 

Over and out. 

Macbook och mycket mer!

Julen har varit bra. Andra året utan mamma och det har faktiskt inte varit jobbigt. 
Vaknade ganska tidigt på morgonen och åt en god frukost och lekte den årliga julklappsleken. Klockan ett åkte vi till Pias föräldrar och åt julmat, kollade på Kalle och hade en julklappsutdelning. Efter det åkte vi till farfars grav och tände ljus. 10 år har gått men det känns som igår.
Vid sjutiden hade vi den större julklappsutdelningen och jag blev oerhört förvånad och glad. Förväntade mig inte många klappar eftersom vi fick så extremt många i fjol. Fick en Macbook laptop! 

- Macbook laptop
- Presentkort: skoaffär 800kr
- Presentkort: Åhlens 150kr
- Presentkort: Intersport 250kr
- 10 gratis hyrfilmer Videomix
- Pengar
- Svart mysdress i velour
- Halvlånga randiga pyjamasbyxor
- Blå/röd randig luvtröja
- Svart oversize t-shirt/klänning 
- Gråa tights med stjärnor
- CD-skiva: +44 - When your heart stops beating
- DVD: Robbie Williams, dvd från turnén som jag var på
- Tre smycken till mitt Pandoraarmband
- Underkläder
- Förvaringsboxar med döskallar
- Trisslott: vinst 50kr
- Prydnadstomte
- Duschkräm från Bodyshop

xxx. Julen var väldigt bra med andra ord. Hoppas att eran också var lyckad!

God Jul

Uppdateringarna har varit dåliga på sistonde. Det har varit mycket att göra i skolan och självklart har jag varit aningen lat.

Så - imorgon är Julafton. Det här tycker jag är väldigt mysigt. Att träffa släkten och sådant. Kommer dock inte umgås med mamma eller pappas släkt eftersom de bor i Helsingborg.
Har dock en tråkig nyhet pappa har tappat bort de stycken presentkort på 800kr var till mig, min syster och Pia i en skoaffär. :(

Anyway, God Jul!

I miss you - Blink 182

102738-44
"I miss you."  

”Vi skriver det här för att meddela er alla att vi

kommer ta en paus på obestämd tid framöver.”

–        Tom, Mark och Travis


"Jag minns det som om det var igår då jag läste det här meddelandet på deras officiella hemsida, den 22 februari 2005. Det var ofattbart i mina ögon, jag förstod inte då och jag lär nog aldrig inse att de troligtvis aldrig kommer att skapa ny musik tillsammans. De var och är det bandet som har haft störst påverkan i mitt liv någonsin."

Så här skrev jag i ett av mina musikarbeten i ettan och jag står fast vid det än en dag. Trots faktumet att de inte kommer spela ihop (Tom Delonge är en idiot) önskar jag det så innerligt.
Jag åkte till London i somras för att se Tom Delonge's nya band Angels And Airwaves spela tillsammans med  Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Motörhead och Juliette and the Licks. Visst, det var jävligt grymt att se en av sina största förebildet men trots det kändes det tråkigt eftersom han är orsaken bakom splittringen.
Jag tycker om den personen han var förr. Idag tror han att han kan rädda världen, visst, jättebra att "växa upp" och engagera sig i politiska frågor men personligheten behöver inte ändras över en natt.
Han gick från humoristisk skämtsam tönt till en pensionär som helt plötsligt har funnit meningen med livet.

Ämnet upprör mig så ofantligt mycket att jag inte ens bör nämna det men jag kan inte låta bli. De betyder så mycket för mig, de har hjälpt mig genom goda och dåliga stunder.


Säsongsavslutning av OC

102738-43

Grät floder igår under säsongsavslutningen av The OC. Sure, jag visste att Marissa skulle dö men trots det blev jag ändå känslosam. Adam Brody, Seth, är och förblir min våta dröm. Han och Travis Barker får gärna fråga om min hand.

Blev så fruktansvärt förbannad igår när jag fick tillbaka kursprovet för engelska B. Fick bara VG och ligger på MVG. Damndamndamn. Måste sluta att stressa under provtiden.

Förövrigt förstår jag inte all den här hysterin angående Longchamp väskorna som enligt mig är skitfula! Får känslan att det är lita "Henry Lloyd hysteri" dem. Statusen att ha märket fångar köpare.
Smak är subjektivt och mycket kan jag förstå att folk köper även om det inte faller mig i smaken men dessa väskorna är hatobjekt för mig.

Våga vägra högklackat

102738-42

Trodde att mina fötter skulle dö igår. Tacka vet jag Vans och Converse.


Nationellt prov i Matte B, bomb i stan, ny frisyr

Det har minst sagt varit en hektisk dag. Började klockan 8.00 och hade nationellt prov i matte B. Blev klart på en timma medan det fanns folk som satt fyra timmar. Det går som det går.

Lika snabbt som jag kom hem vände jag eftersom det fanns en tid att slinga mitt hår. Nu är det en någorlunda jämn färg och med få gula inslag. Klippte det även ännu kortare på längden men det är fortfarande "lutande". (bild kommer snarast möjligt)


Så fort jag kom till stan insåg jag att ryktet om en bomb i stan verkligen stämde, en stor del av stan var avspärrat och bomben var placerad i byggnaden bredvid hårsalongen! HELVETE. Vilket liv. Men spännande var det, fick leva i CSI:s värld för en stund.


Det kom in en jättesnygg kille i samma klass som Travis Barker (som är en bragd). Han hade bruna dreads, rutiga stuprör i tyg, t-shirt och hoodie samt converse. Kommer ta ett tag innan jag glömmer honom...

Ey.

Jeffree Star

102738-41   102738-40 

Det är här alltså Jeffree Star före och efter. Trots att det är en viss skillnad kan man se att han utvecklades mycket redan under High School. Jag tycker i vilket fall som helst att han är råcool. 

"if you're not being yourself because you're afraid, please stop. there's nothing else to it. let all your walls down and just realize you only live once. so don't let anyone judge you because you like something they don't. you get one life. that's it. so if someone chooses to be a slut, a junkie, a christian, a beauty queen, a prositute, a college student, a drop out, a mother.. DEAL WITH IT. because its NOT your life. maybe you don't care what i have to say and you can judge me all day long and say i'm nothing, but i KNOW i'm everything."

--jeffree star 


Ny mobil

  102738-39

Har äntligen köpt en ny telefon så nu har jag ingen direkt användning av min LG U880 (som Markus faktiskt har.) Istället har jag nu en ännu bättre och snyggare Sony Ericsson K800.
Eftersom jag tidigare hade en svart telefon (som alla andra har) ville jag ha en mer ovanlig. Silver var inte heller ett alternativ eftersom även det är uttjatat. Istället blev det brun som faktiskt är jävligt snyggt.
Bra kamera har den med. 3,2 mega pixlar samt med blixt.

Jag klippte mig igår och en tydlig bild kommer upp imorgon. Det blev iallafall snedlugg och kortare där bak men samma längd som innan där fram.

Bjuder på en bild från igår som är tagen innan jag klippte mig.

102738-38

Klänning: H&M
Strumpbyxor: Lindex
Jacka: Dicksons
Skor: Vans
+ jättelång röd halsduk från och svart mindre väska från H&M


Dagens Bästa: Markus Fagervall - Fly Away

Markus vann!

Som jag tidigare har nämnt anser jag att Markus har varit den värdiga vinnaren från början till slut. Jag är sanslöst lycklig över hans vinst. Hans röst är magnifik och jag kan ju inte neka till att han ser väldigt bra ut. Fick rysningar över hur bra han gjorde vinnarlåten som jag egentligen inte tycker är bra men med hans energi samt röst förmedlar han en känsla som gör den gudomlig. Markus är unik.

102738-37
                             FotoAftonbladet

RSS 2.0