schools out for... a week

nu är det efterlängtade lovet äntligen här. egentligen känns det mest som en pina för nu har verkligheten kom ifatt mig om hur fruktansvärt mycket jag behöver göra under lovet. tre stycken svenskinlämningar och ett stort samhällsprov väntar mig veckan efter lovet. helvete. dessutom kommer johanna under lovet och då kan jag ju inte plugga...
skoldagen har varit kort, slutade klockan 11 och har fått tillbaka min samhällsinlämning. Jag blev nöjd över mitt VG eftersom han är så fruktansvärt noggrann över att man aldrig ska glida ifrån ämnet vilket jag inte gjorde, som han även kommenterade. det känns som han har börjat gilla mig lite mer än förr...

sitter för tillfället i skolan och väntar på sara, vi ska ner till stan och shoppa. tänkte köpa ett par röda stövlar från din sko. har endast sett dem på reklam men jag  hoppas att de är lika snygga i verkligheten. jag önskar även att finna ett smalt skärp i antingen rött, grönt eller brunt. det skulle inte heller sitta fel med en mönstrad klänning.

jag och emma ska till london i februari och har nu kollat upp priser för flyget och det är ju svinbilligt! det kostar drygt 600kr så det blir att boka nästa vecka. jag längtar jättemycket och så ska jag ju träffa rich där med (typ världens snyggaste kille btw)

skulle vilja gå ut i helgen men jag finner det omöjligt eftersom jag ska jobba ikväll, imorgon och på söndag. måste dessutom plugga. jag känner mig som en stud vilket i och för sig är bra då det betyder att man är duktig.

nej, nu ska jag springa ner till matsalen och äta och sedermera ut och röka som jag försöker sluta med... går ju så bra!

ey


adam och rachel

102738-23
jag ska vara ärlig. jag vill ibland dö av avund om jag är frälst i en snygg hollywoodkändis som redan har en partner. jag vill hata henne men i just det här fallet är det omöjligt. jag skulle inte neka till adam brody men rachel bilson verkar vara en riktig mysig tjej och de passar ihop. istället för att bli avundsjuk, blir jag enbart lycklig av att se dem.
och ni som påstår att ni inte blir avundsjuka på hollywoodkändisars partners - yeah right!

CSI:
jim överlevde. nu är en veckas oro över. snacka om att jag är sentemental...

go with the flow

102738-21     102738-20
jag längtar tills jag beställer den här ursnygga väskan och de söta tofflorna från asos den kommande veckan.
jag är verkligen i behov av tofflor eftersom jag har väldigt lätt för att frysa. trots att jag avskyr katter tycker jag att just de var söta och kan inte motstå frestelsen. väskan är gudomlig, nog sagt.

låg vaken och läste klart den andra kvinnan i natt så jag somnade strax efter tre. jag rekommenderar verkligen den boken, fast bered dig på att vara nervös i slutet...  
ska köpa de andra böckerna av jane green eftersom hennes sätt att skriva föll mig verkligen i smaken.
var egentligen planerat att jag skulle på djävulen bär prada idag men eftersom jag önskar läsa boken innan jag ser den får den vänta i någon vecka eftersom jag jobbar helgen som kommer.
någon som har sett den? är den så bra som det sägs?

hittade en länk på kerstins blogg där man kunde göra en figur. jag är faktiskt förvånad över hur jag lyckades få den att efterlikna mig. jag har ju snaggat hår på ena sidan och det är blont. egentligen har jag spikrak lugg men jag brukar tupera upp håret every now and then. har även liknande glasögon. t-shirt med tryck är också ett populärt plagg hos mig kombinerat med ett par svarta jeans med kofta samt mina trasiga converse (jag måste köpa nya!) 102738-22
fan vad ballt...















 

monkey wrench

102738-19

skorna ovan kommer från skopunkten och blir dina (och mina) för ynka 249kr!

det har gått ett par dagar sedan jag sist bloggade och mycket har egentligen inte hänt. igår slutade jag elva som alla andra fredagar och jag gick ner till stan och träffade johanna en stund på busstorget. efter det bar benen mig till gina tricot där jag fann en jättesöt svart trekvartsärmad sidenblus med ljusgrå små prickar på. det känns som jag måste uppdatera min garderob, inte enbart gå runt i mörka stuprör, vans, band t-shirt med en kofta över. jag har alltid haft en speciell länk till mode men det är först nu på sistonde som jag har börjat inspireras ännu mer av det men ändå kombinerar det med min egna stil.
efter mitt kap på gina tricot mötte jag upp ett par tjejkompisar och gick till h&m. senaste numret av cosmopolitan har haft med ett guldigt, halvlångt halsband i form av en old school stereo därifrån men tidigare i veckan när jag var inne hade de tyvärr inte fått in det ännu - förrens igår! det glädje mig verkligen eftersom jag är extra kräsen gällande smycken då det inte får vara för pråligt.

tränade och solade igår med. det är ytterst sällan jag solar men nu när hösten är kommen känner jag mig fruktansvärt grådassig och trött. 
på kvällen var jag med emma, mikaela och sheana och hade en lugn myskväll som inkluderade att vi åt pizza, godis och kollade på idol som var det bästa hittills!! temat kunde inte ha varit bättre då jag innerst inne själv är en rocknisse. johan sjöng dessutom min favoritlåt med foo fighters (som fick mig att längta tillbaka till konserten i london i juni.) 
skönt att snäckan åkte ut iallafall, det var något med honom som fick mig att få migrän varje gång jag såg honom.

idag har jag städat lite på rummet, tittat på donnie darko och ett par avsnitt från prison breaks säsong 3 (helvete vad spännande!) och nu har jag legat och läst den andra kvinnan av jane green de senaste fyra timmarna. alla bör läsa den boken, den skildrar verkligheten på ett ypperligt sätt som får mig att skratta. 102738-18






nej, nu ska jag gå ner till resterande familjen då jag hör ekandet av rolling stones en dvd från högtalarna i vardagsrummet.

to the world

102738-17 
min hjärna har idétorka, återigen har jag raderat min inledning till det här inlägget då det enbart blir soppa av det. och soppa tycker man ju inte om. iallafall inte jag. nej, det är ingen mat. kött ska det vara! idag i skolan var det korv och ris, på tal om ingenting.
faktum var att skoldagen var ganska intressant (förutom naturkunskapsprovet) eftersom vi hade celebert besök av jonas hassen khemiri. aldrig har jag fått ut något så mycket av en föreläsning som av honom! han har förmågan att dela med sig av ett budskap på rätt sätt för att uppmärksamheten ska fortsättas riktas mot honom. som min svensklärare sade efteråt "det brukar alltid vara ett gäng som sitter längst bak som pratar, men inte idag, såvida alla inte skrattade var det knäpptyst."
imorgon har jag två inlämningar men whatever, fixar det imorgon efter skolan. har varit kaos idag.

som jag längtar utomlands. blir förmodligen ingen resa förrens under sportlovet igen då det är brist på tid. saknar london jättemycket. allra helst vill jag ändå till usa. faktum är att jag aldrig har varit där men det blir förhoppningsvis så snart. jag älskar att resa!

förövrigt köpte jag den här jackan idag på h&m för 600kr, som hittat för att komplettera min skinnjacka och gröna tygjacka (som inte är lämpad för det här klimatet, men snygg är den!)


monkey wrench

fan. har noll inspiration för skolarbete. satte mig med hemtentan i tidningsjournalistik för en stund sedan och det känns meningslöst. det som jag har kommit fram till är bara bajs. trött är jag med. vaknade 7.30 och började kl. 8.30 idag, enbart för att jag var tvungen att gå på exursion i naturkunskapen. de andra var hemma och sov kan jag gissa. jag vill sova men icke, har inlämningar och prov upp till öronen och ska strax iväg på en intervju för en inlämning. efter det ska jag träna för att bli lite piggare och skriva reportaget tills imorgon. stress är inte min femma och ändå är jag ute i god tid tillskillnad från annars.
har så mycket att göra att jag inte ens har ro när jag går i stan (!) det var längesedan jag kom hem från stan utan något kap. har nästan överträffat mig själv.

not ready to make nice

vanligtvis brukar jag sitta med skolarbeten kvällen innan men ikväll är jag fylld av en lättadskänsla, har nämligen gjort klart två stora inlämningar som ska vara inne på fredag. jag har blivit sporrad och har helt plötsligt den där viljan som jag har längtat efter länge. jag håller min planering för jag vet att det är bäst i slutändan.
imorgon ska jag sätta igång med att skriva hemtentan i tidningsjournalistiken. nog med att jag brinner för journalistik men hemtenta känns ganska avlägset då jag vill skriva fritt. å andra sidan ger det mig ytterligare en chans att visa vad jag går för!
det är på tok för mycket att göra i skolan, har i genomsnitt tre inlämningar/prov per vecka, idag hade jag spanskaprov (vilket jag inte hade hunnit plugga på). jag prioriterar hellre de ämnena som jag vet att jag har chans att få bra betyg i och höjer dem än att lägga ned energi på ett ämne som jag inte är bra på.

förövrigt så ska jag och emma och till london på sportlovet och det så bli galet. jag saknar den staden jättemycket. jag har dessutom fyllt 18 när vi åker.

divine intervention

det är ett tagsedan jag skrev här senast. beror mestadels på att jag har så otroligt mycket att göra. försöker att hålla en jämn balans mellan skola, träning och vänner men det är som sagt svårt. den kommande veckan i skolan får mig att få ont i magen men- jag är ute i god tid! som idag vaknade jag kl 10 och gick direkt upp och satte mig och skrev på mitt samhällsarbete så nu har jag enbart två frågor kvar att svara på och jag har ända tills fredag på mig. sedan så har jag två svenskainlämningar, matteprov och spanskaprov. det som stressar mig mest för tillfället är att jag inte hittar min kalender och vet vad som ska ingå på spanskaprovet. jag har vänt in och ut på mitt rum men den är puts väck. aja, jag får ringa någon vän.

har varit i gällstad idag för att gå på lager 157 och affärerna runtomkring och det enda som jag fann var ett par marinblå, halvlånga mysbyxor av märket svea.

102738-15

han är het xD skulle inte direkt banga för honom...


the end of the line

varenda eviga dag består av stress över skolan, alla uppgifter som vi får i skolan är orimliga att hinna med. kraven är dessutom höga. 
imorgon ska jag ha ett matteprov som jag missade förra veckan då jag var på begravning. klockan är strax över 21 och jag har ännu inte repeterat något.


holiday road

jobbat hela helgen lång vilket har varit förjävligt men nu är det över. finally!
har hunnit shoppa lite med, det blev ett nytt uttöjningssmycke, grön kofta, svart långärmad skjortklänning från gina tricot, senaste rock sound och osis hårprodukt.

när jag åker till london antingen innan jul eller direkt efter ska jag träffa den här mannen

102738-14

RSS 2.0